Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rolf Sanchez in de Ziggo Dome

23 juli - 21:00

Op 23 juli 2020 staat Rolf Sanchez in de Ziggo Dome als onderdeel van de Larger Than Live concerten! Met een streaming ticket kun je via www.largerthan.live online aanwezig zijn bij deze liveshow. De stream is geschikt voor telefoons, tablets en laptops en kunnen full screen naar de televisie of beamer worden gecast. Daarnaast zijn zitplaatsen in de Ziggo Dome beschikbaar voor dit concert. De kaartverkoop voor zaaltickets start 30 juni om 12:00 uur. Vodafone klanten maken bij aankoop van een streaming ticket kans om als VIP fysiek bij de show in de Ziggo Dome aanwezig te zijn!

Om de evenementen soepel te laten verlopen en het risico op de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren, worden er extra maatregelen getroffen. We vragen je om deze maatregelen hier goed door te lezen en na te leven.

Na een glorieuze zegetocht door Latijns-Amerika en drie nummer 1-hits in de USA keerde Rolf Sanchez vorig jaar terug naar ons land. En daar blies de onbetwiste King of Dutch Latin meteen een miljoenenpubliek van zijn sokken met ‘De Beste Zangers van Nederland’ en ‘Pa Olvidarte’, zijn zinderende duet met Emma Heesters. Ben je klaar voor een spetterend Latinspektakel met de allerheetste música latina aan deze kant van de oceaan? Hou je vingers warm en je telefoon opgeladen, want van jouw liefde krijgt Rolf Sanchez het pas echt op zijn salsaheupen.

Gegevens

Datum:
23 juli
Tijd:
21:00
Evenement Categorie: