Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Robyn in AFAS Live

26 juni 2019 - 20:00

Robyn komt 26 juni naar AFAS Live

Het concert van de Zweedse zangeres Robyn op 10 april in de Melkweg in Amsterdam is verplaatst naar een nieuwe datum en locatie. Wegens onvoorziene logistieke redenen vindt dit concert nu plaats op woensdag 26 juni in AFAS Live.

De kaartverkoop van dit concert start zaterdag 30 maart om 10:00 uur via Ticketmaster. Kaarten die via de Melkweg zijn gekocht blijven geldig voor het concert in AFAS Live

De Zweedse popkoningin Robyn staat al meer dan twintig jaar aan de top van de popmuziek. In de jaren ’90 brak ze door met grote hits als ‘Show Me Love’ en ‘Do you know (what it takes)’. Daarna besluit ze een nieuwe muzikale weg in te slaan en kiest ze voor een andere stijl. De hitsingles  ‘Dancing on My Own’ en ‘Monument’ (een samenwerking met Royksopp) volgden en worden een groot succes. De euforische synth- en electropop van de nieuwe Robyn valt zeer in de smaak bij muziekcritici en bevestigt haar internationale status.

Na 8 jaar verscheen eind vorig jaar haar langverwachte nieuwe album ‘Honey’, opvolger van het succesvolle album ‘Body Talk’ uit 2010. Voorafgaand aan dit album verscheen de single ‘Missing U’ en de gelijknamige mini-documentaire van zeven minuten, een ode aan haar fans die haar acht jaar lang hebben moeten missen. Inmiddels heeft de Zweedse al zeven albums op haar naam staan en tourt ze weer heel de wereld rond.

Gegevens

Datum:
26 juni 2019
Tijd:
20:00
Evenement Categorie: