Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rickey Gervais in AFAS Live

6 juli 2019 - 19:30 - 20:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 5 juli 2019 at 19:30

Ricky Gervais geeft extra comedyshow op 6 juli

Wegens grote vraag naar kaarten maakt Ricky Gervais bekend dat hij ook op 6 juli naar AFAS Live komt met zijn splinternieuwe stand-up comedyshow Supernature. Ticketverkoop voor deze extra show op 6 juli verloopt via Ticketmaster.

De populaire comedian, schrijver, acteur en regisseur was afgelopen tijd volop in de belangstelling door zijn veelgeprezen Netflix-serie After Life, en gaat deze zomer weer optreden als stand-up comedian.

In 2017 kwam Ricky Gervais na een lange pauze met zijn nieuwe stand-up comedyshow Humanity. Als onderdeel van een uitgebreide wereldtour stond hij ook drie keer een uitverkochte AFAS Live. Humanity kreeg lovende kritieken en is inmiddels ook te zien op Netflix. De voorstelling in AFAS Live is een van de eerste keren dat hij zijn nagelnieuwe show Supernature speelt, en daardoor dus extra speciaal.

Ricky Gervais is een van de meest invloedrijke Britse comedians sinds Charlie Chaplin. Zijn series The Office, Derek, Extras en de recente hit After Life werden bekroond met talloze awards, waaronder BAFTA’s, Emmy’s en Golden Globes. The Office is de meest succesvolle Britse comedyserie aller tijden. Het werd uitgebracht in meer dan 90 landen en er zijn zeven remakes gemaakt. Daarnaast is alleskunner Gervais onder meer bekend als podcaster, filmacteur en dierenrechtenactivist. Ricky Gervais is een award-winnende stand-up comedian. Mis deze kans om hem live te zien niet!

Gegevens

Datum:
6 juli 2019
Tijd:
19:30 - 20:00
Evenement Categorie: