Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Parkway Drive in AFAS Live

6 februari 2019 - 19:00 - 20:00

Parkway Drive komt op 6 februari 2019 naar AFAS Live

De show is onderdeel van het Europese deel van de ‘Reverence Tour’ die in het teken staat van het onlangs verschenen gelijknamige album. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.

Parkway Drive frontman Winston McCall zegt over het album: “‘Reverence’ represents the most honest and personal record we have ever created. It has been born through pain, sacrifice, and conviction, with the ultimate goal of expanding not only what Parkway Drive stands for musically, but who we are as people. Thank you for listening.”

Parkway Drive is opgericht in 2002 in Byron Bay Australië. De band is de laatste tien jaar langzaam maar zeker uitgegroeid tot een grote naam in het genre. Hun vijf eerdere albums behaalde allemaal de gouden status in thuisland Australië. Met de release van ‘Reverence’ is ook de weg naar het grote internationale succes ingezet.

Support act: Killswitch Engage
De Amerikanen van Killswitch Engage worden gezien als de mede-grondleggers van de metalcore. Eerder stonden de mannen samen met Bullet For My Valentine in een uitverkocht 013 en waren ze het voorprogramma van Iron Maiden.

Support act: Thy Art Is Murder
Deathcore uit Blacktown, Australië, dat is Thy Art Is Murder. Thy Art Is Murder staat bekend om hun brute breakdowns en controversiële teksten. Op FortaRock 2018 lieten ze al een verpulverende indruk achter en dit zijn ze ook van plan te doen met hun show in AFAS Live.

Gegevens

Datum:
6 februari 2019
Tijd:
19:00 - 20:00
Evenement Categorieën:
,