Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Panic! At The Disco in AFAS Live

18 maart 2019 - 20:00

Panic! At The Disco komt 18 maart naar AFAS Live

De show op 18 maart is onderdeel van de Pray For The Wicked Tour die in het teken staat van het onlangs verschenen gelijknamige album.

Met ‘I Write Sins Not Tragedies’ sloeg Panic! At The Disco in als een bom in 2005. Nu 13 jaar later maakt Brendon Urie met zijn band nog steeds aanstekelijke, punky electropop-songs, waarvan plaat ‘Pray for the Wicked’ het laatste succes is. Door de jaren heen heeft PATD veel veranderingen doorstaan op zowel in de bezetting als op muzikaal gebied, maar één ding is hetzelfde gebleven: de heren staan garant voor een superenergieke show!

Met het nieuwe album op zak start de band volgende zomer een nieuwe Europese tournee. Goed nieuws voor de fans want Panic! At The Disco wordt geroemd om hun kwalitatieve en energieke liveshow. Wereldwijd heeft de band meer dan drie miljard streams op hun naam staan. De band speelt dan ook over de hele wereld in uitverkochte zalen. Waaronder in 2016 in een uitverkochte AFAS Live.

Frontman Brendon Urie lanceerde onlangs de Highest Hopes Foundation (HHF). Een overkoepelende stichting die is opgericht ter ondersteuning van verschillende non-profitorganisaties die bijdragen aan en pleiten voor ondersteuning van mensenrechten voor alle mensen en gemeenschappen die het slachtoffer zijn van discriminatie of misbruik op basis van geslacht, ras, religie, seksuele geaardheid en genderidentiteit.

Gegevens

Datum:
18 maart 2019
Tijd:
20:00
Evenement Categorie: