Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Paasfeest op de Bijlmerweide

21 april - 12:00 - 16:00

De paashazen hebben het druk dit jaar en hebben al hun eieren verstopt. Voor jou hebben ze een aanwijzing achtergelaten zodat je de eieren met Pasen kunt vinden. Dat wordt goed kijken en zoeken! Dat veel eieren ronddelen en verstoppen soms lastig is, merk je tijdens het paashaasparcours. Kan jij helpen met alle eieren in de manden te gooien? Dat je kan speuren, heb je dan al bewezen… er ligt een nieuwe opdracht voor je klaar bij het kippenhok. De kippen zijn gaan wandelen door het hok, maar weten nu zelf niet meer welk ei ze hebben gelegd, wijs jij de kippen hun ei aan? Ojee, paniek in het andere kippenhok, de eieren vliegen de kippen om de oren! De eieren vallen op hun plaats in het legnest onder in het hok. In welk legnest jouw eitje uiteindelijk komt te liggen, bepaalt welk presentje jij ontvangt.
De ballen zullen door de lucht vliegen bij het kopgooien en door de figuren rollen bij het croquetspel. Daarna kan je je creativiteit tonen bij het knutselen.
Met een deelnamekaart, die op eerste paasdag verkrijgbaar is, kun je aan de bovenstaande activiteiten deelnemen. Daarnaast zullen er pannenkoeken worden verkocht en zijn er leuke prijzen te winnen bij de loterij. De opbrengst kan de kinderboerderij goed gebruiken voor het opknappen van de dierverblijven.

Gegevens

Datum:
Privacy:
Tijd:
12:00 - 16:00
Evenement Category: