Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Oplaad-dag voor professionals in onderwijs en hulpverlening

15 maart - 13:00 - 17:00

Revolutionair Anders! Een verfrissende oplaad-dag voor professionals in onderwijs en hulpverlening.

Vrijdag 15 maart, de dag van de onderwijsstaking, biedt het congres ‘Revolutionair Anders’ een prima gelegenheid om je batterij op te laden. Je leerlingen/cliënten zetten je een bril op waardoor je je werk weer eens van een heel andere kant zult zien en deskundigen brengen je verfrissende inzichten in lezingen en presentaties.

Aan het werk van onderwijsprofessionals en jongeren hulpverleners worden hoge eisen gesteld. Jongeren helpen hun weg te vinden en voor te bereiden op hun toekomst: het is een mooie taak, maar geen eenvoudige. We willen het beste voor onze leerlingen/cliënten, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Wie is dat kind met dat stempeltje nu écht en hoe kan ik als docent hem/haar helpen om het beste uit zichzelf te halen? Hoe kan ik eindelijk voorbij die boosheid of onverschilligheid écht in contact komen met deze jongere?

Situaties waarin je – al je professionele inzet ten spijt – geen beweging krijgt, kunnen je uitputten. Dat vraagt om een verfrissend staaltje omdenken! Revolutionair Anders nodigt je uit je oordelen op te schorten, aannames ter discussie te stellen en een koers in te zetten die je wél wind in de zeilen oplevert.

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categories:
,