Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsreceptie LOLA

17 januari - 17:00 - 20:00

Ach wat heeft 2019 ons een hoop gebracht. Lola Bae is nieuw in de familie, Lola Luid mocht blijven, LOU kreeg er een vleugel bij, bij Lola Kroon werden slimme dingen uitgevonden, Lolaland draaide een vrolijke zomer, Louter had een boel kinderen over de vloer en Buitenpost is een heerlijke oase in Ganzenhoef. We zitten ver uit elkaar, dus hier een avond om elkaar te treffen, bij te kletsen of juist te ontmoeten.

Iedereen die zich deel voelt van LOLA is welkom. Natuurlijk de kwartiermakers en bruikleners, maar ook voor frequente bezoekers, meewerkende ambtenaren, blije buren, programmeurs, huisbands, horeca-ondernemers en pandeigenaren staat er een drankje klaar!

Wat gaan we doen? Ouderwets borrelen zoals je gewend bent van LOLA: Simon zal een enigszins ongemakkelijke maar zeer goed bedoelde speech geven en hopelijk komt elk pand weer met een act(je). Ik zal het één en ander vergeten te regelen maar ik zal het bier onthouden. Graag doorgeven aan mij (Suus) als je iets gaat doen, dan zorg ik voor bijpassende techniek.

Gegevens

Datum:
17 januari
Tijd:
17:00 - 20:00
Evenement Categorie: