Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nielson in de Ziggo Dome

9 juli - 21:00

Op 9 juli 2020 staat Nielson in de Ziggo Dome als onderdeel van de Larger Than Live concerten! Met een streaming ticket kun je via www.largerthan.live online aanwezig zijn bij deze liveshow. De stream is geschikt voor telefoons, tablets en laptops en kunnen full screen naar de televisie of beamer worden gecast. Daarnaast zijn zitplaatsen in de Ziggo Dome beschikbaar voor dit concert. De kaartverkoop voor zaaltickets start 30 juni om 12:00 uur. Vodafone klanten maken bij aankoop van een streaming ticket kans om als VIP fysiek bij de show in de Ziggo Dome aanwezig te zijn!

Om de evenementen soepel te laten verlopen en het risico op de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren, worden er extra maatregelen getroffen. We vragen je om deze maatregelen hier goed door te lezen en na te leven.

Met zijn laatste plaat ‘Diamant’ stijgt Nielson’s gloedvolle nederpop op de vleugels van electro, hiphop en R&B hoog boven het Hollandse maaiveld uit. En dat niet alleen: zonder gitaar en sexy dansjes stapt de singer/songwriter met intens persoonlijke tracks als ‘IJskoud’ en de kersverse single ‘Entree’ vol zelfvertrouwen buiten zijn comfortzone. Dat neemt niet weg dat zijn shows alleen maar aan pure poppower hebben gewonnen, want livelieveling Nielson en zijn vijfkoppige band zijn momenteel in gloeiendhete topvorm. Hoe heet? Dat bepaal jij!

Gegevens

Datum:
9 juli
Tijd:
21:00
Evenement Categorie: