Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Netwerkevent voor jongeren in NoLimit

13 september 2017 - 19:00 - 22:00

Never Not Networking is een gratis netwerkevent voor jongeren georganiseerd door Rainmakers Foundation. Op het netwerkevenement gaat het om groei. De organisatie wil de bezoekers helpen bij het vinden van nieuwe mogelijkheden – voor particulieren, ondernemers en bedrijven – door samen te netwerken. Dit gebeurt op een informele, leuke en vooral informatieve manier. Rainmakers Foundation is ervan overtuigd dat dit event het verschil kan maken!

De organisatie vindt dat je als persoon moet groeien. Dat doe je onder andere door continu kennis te vergaren en dat toe te passen op de gewenste doelstellingen. Toch blijkt dat veel hooggeschoolden bot vangen op de arbeidsmarkt. Nederland telt zelfs 150.000 werkloze jongeren – waarvan de meerderheid allochtoon is – die dolgraag aan de slag willen gaan.

Wat moet je doen om toch een baan te vinden? Hoe bouw je een netwerk op? En hoe gebruik je je netwerk? Je komt erachter tijdens het gratis toegankelijke Never Not Networking event.

Never Not Networking heeft eerder speciale gasten ontvangen als Akwasi Owusu Ansah (voorman van rapformatie Zwart Licht), Guillaume Philibert (creative director en oprichter van kleding- en schoenenmerk Filling Pieces) en Francis Etsiwah (oprichter van internationaal vastgoedbedrijf F.E. Real Estate).
Never not Networking. Duur: 3 uur, inclusief pauze van 10 minuten.
© 2016 by Nationaal Instituut Nederlands Slavernijverleden en Erfenis (NiNsee)

Gegevens

Datum:
13 september 2017
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

NoLIMIT
Website:
http://www.nolimitzo.nl