Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mariah Carey in Ziggo Dome

13 december 2018 - 20:00

Op donderdag 13 december keert Mariah Carey terug naar de Ziggo Dome met haar ‘All I Want For Christmas Is You’ concert! De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster.

Na haar indrukwekkende All I Want For Christmas Is You optredens vorig jaar, werd Mariah Carey overspoeld met lovende reacties van recensenten en fans. The Guardian zei over de optredens &#822Splashiness, sentimentality, sparkle with all the trimmings” en The Daily Telegraph noemde de shows &#822a brilliantly camp, irresistible delight”. De All I Want For Christmas Is You Tour wordt hét ultieme hoogtepunt rondom de feestdagen dit jaar. Tijdens deze adembenemende show komen zowel Mariah’s kerstnummers als klassieke hits voorbij.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Gegevens

Datum:
13 december 2018
Tijd:
20:00
Evenement Category: