Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MAAN in de Ziggo Dome

6 augustus 2020 - 21:00

Op 6 augustus 2020 staat MAAN in de Ziggo Dome als onderdeel van de Larger Than Live concerten! Met een streaming ticket kun je via www.largerthan.live online aanwezig zijn bij deze liveshow. De stream is geschikt voor telefoons, tablets en laptops en kunnen full screen naar de televisie of beamer worden gecast. Daarnaast zijn zitplaatsen in de Ziggo Dome beschikbaar voor dit concert. De kaartverkoop voor zaaltickets start 30 juni om 12:00 uur. Vodafone klanten maken bij aankoop van een streaming ticket kans om als VIP fysiek bij de show in de Ziggo Dome aanwezig te zijn!

Om de evenementen soepel te laten verlopen en het risico op de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren, worden er extra maatregelen getroffen. We vragen je om deze maatregelen hier goed door te lezen en na te leven.

Of ze haar subliem sensationele stem nu in sprankelpop, sensuele R&B of tropische clubtracks giet; MAAN is feilloos MAAN. Sinds ze in 2016 The Voice of Holland won, rijgt de Utrechtse spraakmakende releases en records als een flonkerende parelketting aan elkaar. En grote zalen, want na zeven keer Ziggo Dome weet ze de weg naar het podium inmiddels blind te vinden. Dat ze hier echter nog nooit solo stond, maakt MAAN’s interactieve Larger Than Live-show een regelrechte must-see – helemaal omdat ze een liveband en haar splinternieuwe album ‘Onverstaanbaar’ meeneemt.

Gegevens

Datum:
6 augustus 2020
Tijd:
21:00
Evenement Categorie: