Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kick off Week van Gaasperdam en Driemond

16 april - 17:00 - 18:30

Organiseer met ons de Week van Gaasperdam en Driemond in juli. Op dinsdag 16 april is de kick-off. Presenteer die dag uw ideeën, plannen en activiteiten en maak kennis met ons en met elkaar. Meer dan 100 activiteiten en ruim 5000 deelnemers! Dat was het resultaat van de Week van Gaasperdam en Driemond in 2018. Help ons dat resultaat in de editie 2019 te overtreffen.

Wij – het gebiedsteam Gaasperdam en Driemond – vragen bewoner, ondernemer en organisatie uit Gaasperdam en Driemond uw activiteiten in de Week van Gaasperdam en Driemond te presenteren aan Zuidoost en de rest van Amsterdam.

Eerste week van de zomervakantie

Organiseert u een activiteit op het gebied van sport en spel, educatie, kunst en cultuur? Doe dat dan ook in de eerste week van de zomervakantie. Als inspiratie voor anderen, om mee te doen en om Amsterdammers te verleiden eens bij ons te komen kijken. En om gewoon plezier te hebben en elkaar te leren kennen.

Kick-off op 16 april

We starten de Week van Gaasperdam en Driemond met een kick-off. De kick-off is het eerste moment dat (potentiele) organisatoren met het stadsdeel kennis maken en afspraken maken.

Kom naar de kick off met uw ideeën, plannen en activiteiten. Of om met elkaar kennis te maken.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden via deweekvangaasperdamendriemond@amsterdam.nl.

Gegevens

Datum:
16 april
Tijd:
17:00 - 18:30
Evenement Category: