Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Keep it clean day!

20 september 2019

Vrijdag 20 september 2019 is het Keep it Clean Day! In het hele land worden leuke acties georganiseerd om samen de buurt of straat schoon te maken. Ook in Amsterdam kun je meedoen.

Zwerfafval is voor veel mensen een doorn in het oog. Om de omgeving schoon te houden, moeten we elkaar soms een handje helpen. Het samen opruimen van zwerfafval is een leuke manier om de buurt schoon te krijgen. En het versterkt de saamhorigheid.

We roepen iedereen die het leuk vindt op om vrijdag 20 september samen aan de slag te gaan. Als iedereen een uurtje zwerfvuil prikt is je buurt zo weer schoon. Je mag ook zelf een opruimactiviteit bedenken. Alle acties worden gewaardeerd en dragen bij aan een fijne leefomgeving. We faciliteren de schoonmaakacties met materialen, zoals handschoenen, ringen of vuilgrijpers. Nederland Schoon levert de andere materialen, als vuilniszakken en hesjes.

Doe mee en meld je aan voor 13 september!
Je kunt meedoen met een bestaande actie of zelf een activiteit organiseren. Wat je gaat doen, kun je invullen op het aanmeldformulier: https://formulier.amsterdam.nl/thema/afval-grondstoffen/keep-it-clean-day

Gegevens

Datum:
20 september 2019
Evenement Categorie: