Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jesus Christ Superstar in AFAS Live

12 april - 20:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 13 april 2019 at 14:00

One event on 13 april 2019 at 20:00

One event on 14 april 2019 at 14:00

12, 13 en 14 april komt Jesus Christ Superstar terug naar AFAS Live met Ted Neeley

In Nederland hebben sinds 2015 meer dan 170.000 enthousiaste bezoekers de wereldberoemde rockopera gezien. Jesus Christ Superstar – een interpretatie van de iconische film uit 1973  – komt terug naar AFAS Live. Mis het niet en bestel snel tickets voor de nieuwe tournee van Jesus Christ Superstar. De voorverkoop is van start gegaan! 

Overal ter wereld zorgt de show voor juichende reacties en uitverkochte zalen. En niet zonder reden. Jesus Christ Superstar is geliefd door de geweldige cast, het ijzersterke live orkest, de wervelende dansers, de excellente zangers en de ongeëvenaarde vertolking van Jezus door Ted Neeley.

Het woord pensioen staat niet in zijn woordenboek. De loopbaan van Ted Neeley (75) is onlosmakelijk met Jesus Christ Superstar verbonden. In 2015 schitterde hij voor de eerste keer in Nederland met deze magistrale show. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en de ijzersterke teksten van Tim Rice mochten rekenen op juichende reacties van zowel pers als publiek.

Na een tournee en een overweldigende ‘Grand Final’ in Ahoy in 2017, kwam de voorstelling dit jaar terug naar Nederland als onderdeel van een grote Europese tournee. Het overweldigende succes en de nog altijd grote vraag naar tickets, hebben ertoe geleid dat Jesus Christ Superstar nu opnieuw terug komt. In het voorjaar van 2019 is de voorstelling te zien in Groningen, Amsterdam, Den Haag en Breda. En Ted Neeley speelt wederom de rol van zijn leven.

Het Nederlandse publiek voelt zich onverminderd met Jesus Christ Superstar verbonden. Geweldige songs als ‘I Don’t Know How To Love Him’, ‘Superstar’ en het fenomenale ‘Gethsemane’ zijn onderdeel van het collectieve geheugen. De populariteit van de show is dusdanig dat de producenten ernaar streven om van de optredens een jaarlijkse traditie te maken. Tussen 5 en 28 april is Jesus Christ Superstar te zien in achtereenvolgens Groningen, Amsterdam, Den Haag en Breda.

Gegevens

Datum:
12 april
Tijd:
20:00
Evenement Categories:
,