Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Inspiratie theatermonologen: Wat is Mantelzorg? in Bijlmerpark Theater

18 november 2019 - 15:00 - 17:00

Inspiratie theatermonologen: Wat is Mantelzorg?

Mede in opdracht van de gemeente Amsterdam, wordt i.s.m. het Jeugdtheaterschool zuidoost theatermonologen “Wat is mantelzorg?” opgevoerd in het Bijlmer Parktheater.

Zeker 1 op de 8 jongeren in Amsterdam is mantelzorger, maar durft daarvoor niet uit te komen of is niet in staat zich als zodanig te verwoorden en of hulp te zoeken.  “Zij staan daarin niet alleen!”. Door middel van Inspiratie theatermonologen “Wat is mantelzorg?”  wordt op een aanschouwelijke wijze in beeld gebracht door jonge acteurs van het Jeugdtheaterschool zuidoost het jonge publiek te prikkelen zich uit te spreken over hun thuissituatie.

Tijdens het event zullen jonge mantelzorgers hun ervaringen delen en motivational speakers  zorgen op een inspirational wijze voor interactie tussen de spelers en publiek. Wees welkom. Speel het spel mee! Krijg spelenderwijs meer begrip voor elkaar. Wij zoeken jou. Kom samen met degene waar jij voor zorgt. Iedereen is welkom

Na de voorstelling is er een indoor informatiemarkt waarop bezoekers hun vragen persoonlijk met expert kunnen bespreken. Hapjes en Goodiebag zijn aanwezig. Toegang is gratis. Aanmelden bij het Bijlmer Parktheater.

Gegevens

Datum:
18 november 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,