Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

In the Picture Talentlab Presents in Bijlmer Parktheater

24 maart 2019 - 19:30

In het weekend van 22 t/m 24 maart 2019 programmeert en produceert het Bijlmer Parktheater de 16e editie van het In The Picture Festival (ITP). Drie dagen lang is het podium voor aanstormend talent en professionals uit Zuidoost en zelfs uit de hele wereld binnen de kunstdisciplines theater, dans, poetry, spoken word, stand up comedy en fotografie.

Bij Talentlab kunnen talenten (18+) met podiumervaring zich onder professionele begeleiding verder bekwamen in hun eigen artistieke ontwikkeling.

15.00 uur Wereldcafé
Kom alvast in de mood voor een mooie, talentvolle avond en breng een bezoek aan het Wereldcafé. Deze middag is de foyer omgetoverd tot werelds café waar je lekker kunt loungen en kunt genieten van koffie uit alle winsdtreken en korte, wereldse voorstellingen.

19.30 Talentlab Presents…
De avond is voor de talenten van Talentlab. Laat je verrassen door spraakmakende voorstellingen en presentaties op het gebied van dans, theater, poetry, spoken word, stand-up comedy en film door Talentlab in samenwerking met Songa en De Vrolijkheid.

#TalentUnited: Voorbij de Buitenkant!
Het hele weekend is er ook beeldende kunst in onze foyer – de exposities ‘Voorbij de buitenkant’ van Talentlab Fotografie in samenwerking met FOAM (Fotografiemuseum Amsterdam) en ‘Mijn Kunst’ in samenwerking met het Centrum voor Beeldende Kunst Zuidoost.

Gegevens

Datum:
24 maart 2019
Tijd:
19:30
Evenement Categorie: