Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

In gesprek met Jakob Wedemeijer

23 april - 17:30 - 19:00

Tanja Jadnanansing, Dirk de Jager en Jakob Wedemeijer willen als dagelijks bestuur doen wat het beste is voor Zuidoost. En om erachter te komen wat dat is, praten zij met bewoners en ondernemers.

Om te luisteren naar de ideeën die u hebt om uw flat, straat, winkelcentrum of plein, parkje mooier en fijner te maken. Want wie weet beter dan u wat nodig is om Zuidoost een mooiere en fijnere woon- en werkplek te maken voor ons allemaal.

Hebt u een idee om uw buurt leefbaarder te maken? Wilt u vertellen wat goed gaat in uw buurt? Dat wil ik graag horen! Zo leer ik uw buurt beter kennen.

Wilt u met Jakob Wedemeijer in gesprek?

Dat kan op dinsdag 23 april van 17.30 tot 19 uur in wijkcentrum Kwakoe, Frissenstein 78.

Elk gesprek duurt ongeveer 10 minuten. Als u langs wilt komen, wilt u zich dan vooraf aanmelden? Dat kan tot maandag 15 april via bestuursondersteuning.sdzo@amsterdam.nl . Zet uw telefoonnummer erbij en schrijf over welk onderwerp u het wilt hebben. Dan kan ik me goed voorbereiden.

Ik ben elke maand in de buurt. Dus als u deze keer niet kunt komen, dan hoop ik u een volgende keer te zien. De datum en plek maak ik later bekend. Hou deze site dus in de gaten.

Gegevens

Datum:
23 april
Tijd:
17:30 - 19:00
Evenement Category:

Locatie

Wijkcentrum Kwakoe
Elisabeth Cady Stantonplein 1
1102BL Amsterdam Zuidoost
+ Google Maps