Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hooggeleid in Bijlmer Parktheater

21 mei - 20:00

Geboren in Groningen maar al jaren wonende in de Bijlmer, neemt deze gediplomeerde reisleider je mee op een tour door zijn eigen leven. Maak kennis met zijn verleden, zijn heden en zijn visie op de toekomst. Stilstaan is geen optie. Stilzitten trouwens ook niet. Hij zet graag een boompje op, maar zijn gulle hart is ook bereid die boom te delen. Laat je veroveren door zijn spontaniteit en humor en kom kijken naar een dikke show. Skippiebaldik. Met intilligentiedingen. Want één ding blijft een feit: zijn leven is hooggeleid.

Biografie:

Sidney Schmeltz werd in eerste instantie bekend door zijn tv-optredens bij omroep Powned. Met zijn eigen items bij Powned en zijn YouTube-filmpjes heeft hij een grote groep fans opgebouwd, want Sidney is vooral heel erg Sidney.

Zijn spontaniteit, karakteristieke lach en opvallende uitspraken maken Sidney een cultheld. Sidney kan echter veel meer dan grappige filmpjes maken. Hij is een multitalent, een ras entertainer en heeft bovenal een eigen verhaal. Deze geboren artiest treedt op als comedian, rapper en heeft de ambitie om een eigen tv show te maken.

De videoclip van de single “Handrem” behaalde in korte tijd 1 miljoen streams. Zijn eerste voorstelling ‘Hooggeleid’ (regie Jeffrey Spalburg) is vanaf September 2019 in theaters en poppodia door heel Nederland te zien.

Gegevens

Datum:
21 mei
Tijd:
20:00
Evenement Category: