Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoge Ogen

5 december 2020 - 20:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 6 december 2020 at 15:30

Bijlmer Parktheater presenteert Hoge Ogen, de nieuwste makers Dahiana Candelo en Rohiet Tjon Poen Gie.

Dahiana en Rohiet zijn sinds januari onderdeel van Hoge Ogen, het traject voor de nieuwste makers. Op zaterdag 5 en zondag 6 december is het podium van hun. Een weekend lang vernieuwend, beeldend en grensverleggend theater. De makers presenteren hun voorstelling in een double bill (twee aparte voorstellingen die je achter elkaar kijkt), Dahiana met ‘Dualidad’ en Rohiet met ‘We Shall Return’.

Programma

Zaterdag 5 december om 20.30 uur; Double Bill Dualidad & We Shall Return.

Zondag 6 december om 15.00 uur; Double Bill Dualidad & We Shall Return.
Nagesprek onder leiding van Yahmani Blackman.

Dualidad

In Dualidad neemt Dahiana het penceel over van Frida Kahlo. In de vorm van een tentoonstelling geeft Dahiana via verschillende personages een inkijk in het leven van een ‘dubbele nationaliteiter’. Persoonlijke teksten worden vermengd met dagboekfragmenten van Frida. Onder begeleiding van gitarist Francisco Chaves schetst Dahiana een zoektocht van Latijns Amerika naar het Westen en van dualiteit naar eenheid.

We Shall Return

De dansvoorstelling van Rohiet, We Shall Return, is een cross-over tussen Hip Hop en hedendaags gecombineerd met andere disciplines als acrobatiek en Martial Arts. Vier mannelijke dansers met roots in Indonesië, Vietnam, Angola en Suriname/India vertellen hun persoonlijke verhaal. Individueel, maar ook als groep. Met als fundament de cultuur en geschiedenis van de dansers zelf en van de landen die ze representeren.

 

Gegevens

Datum:
5 december 2020
Tijd:
20:30
Evenement Categorie: