Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

 Gratis webinar ‘Van tegenkracht naar veerkracht’ bij Burgeracademie

22 september - 19:00 - 21:00

Burgeracademie organiseert in samenwerking met Geweld(ig) in huis 2.0 en Maartje Bos van Ibu Bos, de gratis webinar ‘Van tegenkracht naar veerkracht’.

Veerkracht is het vermogen om je aan te passen en om te gaan met stress, tegenslag en verandering. Veel organisaties hebben in deze tijden van Corona te maken met diverse uitdagingen waarin een beroep wordt gedaan op hun veerkracht. De situatie en mogelijkheden hoe hiermee om te gaan is voor iedereen anders. Een ieder kan zijn of haar veerkracht op eigen wijze vergroten.
Tijdens dit interactieve webinar leer je meer over veerkracht en worden ervaringen met elkaar uitgewisseld.

De webinar wordt geleid door Maartje Bos, resilient facilitator en coach. Zij houdt zich (ook in eigen buurt) bezig met het faciliteren, opzetten en uitvoeren van innovatieve projecten en community Building. Maartje schreef dit artikel over veerkracht in corona tijd en het model beschermjassen.

Mee praten tijdens dit interactieve webinar? Kijk voor meer informatie over de webinar en de aanmeldingsmogelijkheden op https://burgeracademie.nu/product/van-tegenkracht-naar-veerkracht-online-september-2020/.

Gegevens

Datum:
22 september
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam Zuidoost + Google Maps