Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ghost in AFAS Live

5 februari 2019 - 20:00

Ghost komt 5 februari 2019 naar AFAS Live

Op dinsdag 5 februari komt de Grammy Award winnende rockband Ghost naar Amsterdam. De show is onderdeel van de A Pale Tour Named Death wereldtournee die in het teken staat van het eerder dit jaar verschenen album ‘Prequelle’.

De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.

De ‘A Pale Tour Named Death wereldtournee’ startte 9 september in een uitverkochte Royal Albert Hall en zal volgende maand vervolgd worden in Noord-Amerika met 40 shows. Afgelopen jaar was een zeer succesvol jaar voor de Zweedse rockband. Rats de eerste single van het album Prequelle heeft al meer dan 25 miljoen streams en zette een record door voor 9 weken onafgebroken op nummer 1 te staan in de U.S. Rock Radio lijst.

Ghost wordt door velen al vanaf dag één geroemd om hun eigen geluid en excentrieke podium performance. Muzikaal is het duidelijk hoorbaar dat de inspiratie komt van de muziek van bands als Black Sabbath, Blue Öyster Cult en Mercyful Fate. Echter combineert de band het zwaardere 70’s hardrock geluid met luchtige en pakkende popelementen. De afgelopen jaren behaalden de Zweedse rockers steeds meer internationaal succes met name dankzij hun derde studioalbum ‘Meloria’. Voor de eerste single ‘Cirice’ van dit album ontving Ghost een Grammy Award for Best Metal Performance.

Gegevens

Datum:
5 februari 2019
Tijd:
20:00
Evenement Categorie: