Niet zomaar een talkshow

Get Naked is niet zomaar een talkshow of een presentatie waarbij het verhaal aan je wordt verteld. Het is een avond vol theater talk, humor en inzichten, perfect voor een avondje uit. ‘Voor vrouwen 18+ en de mannen zijn welkom voor reflexie’, aldus Marjorie de Cunha. Deze Theater Talk met March zit vol herkenbare momenten en brengt jouw ‘Aha’ momenten naar boven.

Marjorie, een inspirerende motivational speaker, onthult met scherpe humor en wijsheid de sleutels tot gezonde verbinding. Ze onderzoekt waarom we steeds opnieuw voor de ‘foute’ partners lijken te kiezen, analyseert onze relatiehouding en moedigt open communicatie aan. Daarnaast stelt ze de vraag of we wel genoeg ruimte bieden aan onze partners.

Speciale gast Sergio IJssel

Sergio Romero IJssel is een Surinaams-Nederlands acteur, die bekend werd door zijn rol van Romeo Sanders in de AVROTROS-serie Flikken Maastricht We kennen hem onder anderen van de Bon Bini films en als Noltij van FC Kip. Tevens acteert hij in sketches bij Het Klokhuis (2008), Comedy at Work en De Dino Show. Vanaf 2020 tot 2023 speelde hij Kevin in de reclamespotjes van Lidl, naast Thomas Acda.

Gegevens

Wanneer

26 mei 2024

Locatie

Bijlmer Parktheater
Anton de Komplein 240
1102 DR Amsterdam

Moeder Suriname