Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gavin James in AFAS Live

23 februari 2019 - 20:00

Gavin James komt op 23 februari naar AFAS Live

Op zaterdag 23 februari komt de Ierse singer-songwriter Gavin James voor een optreden naar AFAS Live. Het concert is onderdeel van zijn Only Ticket Home Tour dat in het teken staat van zijn nieuw te verwachte album. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.

Het is bijna drie jaar geleden dat Gavin James zijn debuutalbum Bitter Pill uitbracht. Sindsdien reisde de singer-songwriter uit Dublin non-stop over de wereld. Met zijn volgende tournee in zicht, komt nu eindelijk zijn nieuwe album uit. Deze keer met luchtigere en vrolijkere muziek dan ooit. I’m So happy to release ‘Only Ticket Home’ to the world on October 26th. This new collection of songs are about the whole process of being away from home and the people you love. It’s very much a record of happy sad songs”. 

Vanaf het begin raakt de carrière van Gavin James in een stroomversnelling met het winnen van een aantal muziekprijzen in eigen land in 2012. Met zijn impulsieve cover van The Book Of Love’ weet hij ook Nederland en de rest van de wereld voor zich te winnen. Hij gaat op tournee met onder meer Ed Sheeran en Sam Smith en staat daarna al snel zelf voor uitverkochte zalen.

Inmiddels is de sympathieke verhalenverteller met zijn soulvolle stem met bijna één miljard streams een van de meest gestreamde acts van de wereld. Dit jaar trok de zanger een volle Alpha tijdens Lowlands en stond hij op het bekende Amerikaanse festival Coachella.

Gegevens

Datum:
23 februari 2019
Tijd:
20:00
Evenement Categorie: