Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

FRINGE x BIJLMER in Bijlmer Parktheater

13 september 2019 - 20:30 - 22:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 13 september 2019 at 20:30

Het pop-up event FRINGE x BIJLMER staat weer in het Bijlmer Parktheater. Het avondvullende programma mixt acts en performances van makers uit Amsterdam Zuidoost met edgy voorstellingen van jong talent uit het Fringe programma. Een spannende cocktail van dans, performance, spoken word, theater, muziek, food & drinks zoals dat alleen in de Bims kan! er zijn 3 voorstellingen:

Rage against the dying of the light, 19.30 uur:

Modeontwerper Irene Heldens en choreograaf Dario Tortorelli verleggen de traditionele grenzen van één enkele kunstvorm en vermengen mode met dans, poëzie en muziek binnen de cross-over performance Rage against the dying of the light. Middels een fashion show meets dans performance word je meegenomen op een emotionele reis rondom de vergankelijkheid van tijd.

The Split, 20.30 uur:

THE SPLIT is een intieme zoektocht naar begeerlijkheid, lust en acceptatie. We duiken samen in de wereld van online-cruisingapps. Some say it’s fake, some say it’s nasty, some say it’s only about sex. Maar welk spel spelen we daar eigenlijk? Welke invloed hebben stupid-fifty-minute-hook-ups op onze identiteit? Hoe Masc4Masc durven we in het echte leven te zijn? Zullen we ooit ‘liefde’ terug kunnen vinden tijdens het scrollen langs anonieme dickpics en blote borstkassen?

21.45 uur: From the Streets to the Seats

From the Streets to the Seats is een danstheater performance gecombineerd met een documentaire die de twee verschillende aspecten van een straatperformer uitlicht. Aan de ene kant een entertainer, en aan de andere kant een mens.

Door middel van dans en film deelt Fractal hun lifestyle: de gekke situaties die ze tegen komen in hun reizen door Europa, dansend op straat om rond te komen. De hoogtepunten en dieptepunten, hun vrijheid, onzekerheid en verbroedering – en de constante drang om beter te worden.

Gegevens

Datum:
13 september 2019
Tijd:
20:30 - 22:30
Evenement Categorie: