Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Frenna in AFAS Live – ADE

19 oktober 2019 - 20:00

Frenna staat op 19 oktober in AFAS Live

Fase 1 is compleet uitverkocht! Fase 2 van de kaartverkoop is gestart.

Let op dit is dit is een 18 + evenement, ID is verplicht.
This is an 18+ only event, ID is required.

Vier jaar geleden bracht Frenna samen met verschillende collega-artiesten het nummer ‘Meisjes Blijven Meisjes’ uit. Het was dé summer anthem van 2015. In hetzelfde jaar vond de eerste clubeditie van het gelijknamige feest plaats in Rotterdam. Inmiddels vele succesvolle edities én locaties verder wordt het tijd voor heetste editie tot nu toe: Meisjes Blijven Meisjes ‘ADE Special’! Op zaterdag 19 oktober 2019 tovert hitmaker Frenna AFAS Live eenmalig om tot de grootste nachtclub van Nederland.

Frenna besloot het succes van het hitnummer ‘Meisjes Blijven Meisjes’ uit te bouwen naar een vernieuwend concept: een vrouwvriendelijk nachtevenement met liveoptredens. Inmiddels, een aantal jaren later, kent het evenement verschillende successen. Naast edities op diverse locaties binnen Nederland, is het succes van Meisjes Blijven Meisjes het afgelopen jaar ook overgewaaid naar de Nederlandse Antillen. Ook op Aruba, Curaçao en Bonaire kan niemand meer om het meest vrouwvriendelijke event heen.

Francis Junior Edusei, beter bekent als Frenna, is onderdeel van de rapformatie Strictly Family Business (SFB) waarmee hij in 2014 definitief doorbrak. Tegenwoordig is Frenna ook als soloartiest zeer succesvol. De geboren Haagse rapper heeft de afgelopen jaren verschillende nummer-1 hits bemachtigd en wist met zijn derde, en meest recente soloalbum, binnen twee weken een platina status te behalen. Daarnaast ging Frenna er in februari 2019 vandoor met de officieuze Edison Pop Award voor zijn album ‘Francis’. Dit is de oudste muziekprijs van Nederland.

Afgelopen september verbrak Frenna, samen met collega artiest Lil’ Kleine, het tot dan toe Spotify-record voor meeste streams in vierentwintig uur met de single ‘Verleden Tijd’. Het nummer stond zes weken onafgebroken op nummer één in de Nederlandse hitlijsten. In mei 2019 was Frenna de grote winnaar de FunX Music Awards geworden. De zanger en rapper verzilverde drie van zijn acht nominaties en won in de categorieën beste zanger, beste album (Francis) en beste samenwerking (Viraal, met Mula B).

Gegevens

Datum:
19 oktober 2019
Tijd:
20:00
Evenement Categorie: