Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Frenna Deluxe in de Ziggo Dome

16 juli - 21:00

Op 16 juli 2020 staat Frenna Deluxe in de Ziggo Dome als onderdeel van de Larger Than Live concerten! Met een streaming ticket kun je via www.largerthan.live online aanwezig zijn bij deze liveshow. De stream is geschikt voor telefoons, tablets en laptops en kunnen full screen naar de televisie of beamer worden gecast. Daarnaast zijn zitplaatsen in de Ziggo Dome beschikbaar voor dit concert. De kaartverkoop voor zaaltickets start 30 juni om 12:00 uur. Vodafone klanten maken bij aankoop van een streaming ticket kans om als VIP fysiek bij de show in de Ziggo Dome aanwezig te zijn!

Om de evenementen soepel te laten verlopen en het risico op de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren, worden er extra maatregelen getroffen. We vragen je om deze maatregelen hier goed door te lezen en na te leven.

Zanger, rapper en streamrecordbreker Frenna zal een show geven die zijn reputatie als geboren headliner voorgoed in je oren knoopt. Compleet met danseressen, slicke visuals, special effects en toffe interactieve shout-outs spelen Frenna & 777 Band tracks van zijn hagelnieuwe plaat ‘’t Album Onderweg Naar ‘Het Album’’ – dat aan het begin van de concertagendacrisis uitkwam en in deze vorm nog nooit te zien was. Hou je telefoon bij de hand, want ook voor de moddervette gastoptredens tijdens deze hiphop-wereldpremière kom je straks hartjes tekort.

Gegevens

Datum:
16 juli
Tijd:
21:00
Evenement Categorie: