Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fijn in Geindag

15 september 2018 - 11:00 - 17:00

Zaterdag 15 september is wordt winkelcentrum Gein omgetoverd tot een festivalterrein met sport en spel en een voetbaltournooi voor jongeren, een markt met diverse eettentjes en last but not least en presentaties van diverse talenten variërend van dans, zang, modeshow en muziek variërend van brassband tot jazz, rap en reggae met onder andere talenten uit de buurt, Reinforcement, de Legato Boys, Lèlèman & Thierry Ganz, Jazz Flavour en de Brotherhood Brassband.

Onder leiding van Regine van Kitchen for Fashion hebben 5 kinderen uit de wijk en een aantal dames deze zomer kleding ontworpen en gemaakt die tijdens Fijn in Gein geshowd gaan worden.

Vanaf 10 uur kunnen vroege vogels een ontbijt in Buurthuis Gein nuttigen om daarna van alle events te genieten. Wil je het hele event meemaken, kom dan tussen 11.00 en 17.00 uur naar het gebied rond winkelcentrum Gein.

En dat Gein echt iets te vieren heeft, dat zal de bezoeker die op het juiste moment aanwezig is merken, want er vindt een bijzondere prijsuitreiking plaats.

Voor meer informatie: fijningein@gmail.com

Gegevens

Datum:
15 september 2018
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categories:
,