Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Expositie foto’s ZO!ZijnWij in GLLRY ZOH

16 juni 2018 - 13:00 - 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 1:00pm on donderdag en zaterdag, repeating until 20 juni 2018

Op vrijdag 18 mei wordt in GLLRY ZOH, de kunstgalerie van Zuidoost Heesterveld, een nieuwe tentoonstelling geopend met foto’s van lokale fotografen. Speciaal voor deze expositie selecteerden vier jong-professionele fotografen de meest sprekende portretten die zij het afgelopen jaar tijdens het mastertraject van ZO!ZijnWij hebben gemaakt. Bij de opening vertellen de fotografen over hun inspiratie, de groei die ze hebben doorgemaakt als fotograaf en hun visie op Amsterdam Zuidoost. Deze expositie maakt ook deel uit van de viering van 50 jaar Bijlmer.

De fotografen
Sangiorgio Dallajee legt met analoge fotografie taferelen vast van mensen in Zuidoost in relatie tot de publieke ruimte.
Les Adu belicht ambitieuze jonge bewoners op uiteenlopende kleurrijke landmarks in de Bijlmer.
Keshia Danso komt met haar werk heel dichtbij de intieme band tussen vaders en kinderen in Zuidoost. Ze legt vast welke rol vaders spelen bij het opgroeien.
Isaac Owusu speelt met licht en donker en laat in zijn fotografie de vele lichtpuntjes zien die Amsterdam Zuidoost rijk is.

Mastertraject
Samen met enkele andere fotografietalenten volgden deze fotografen een jaar lang een traject, met coaching van Ilja Meefout en masterclasses van professionele topfotografen als Khalid Amakran en Stacii Samidin. Naast het versterken van hun fotografievaardigheden werden de deelnemers getraind in het vergroten van hun artistieke visie en ondernemersvaardigheden.

 

ZO!ZijnWij
Sinds de zomer van 2015 brengt het fotografieproject ZO!ZijnWij de schoonheid en veelzijdigheid van stadsdeel Amsterdam Zuidoost in beeld. Deze foto’s van de mensen in Amsterdam Zuidoost, ofwel bewoners, forensen en bezoekers, worden met inspirerende quotes gepubliceerd op internet, op de grote schermen van Station Bijlmer en de Arena Boulevard, in de BuurtHuizen, op ansichtkaarten en natuurlijk elke maand in de krant Bijlmer&Meer.

Expositie: 18 mei tot 20 juni.
Elke donderdag en zaterdag van 13.00 – 17.00 uur. Overige bezoektijden op afspraak.
Opening: vrijdag 18 mei van 17.00 – 19.00 uur

Gegevens

Datum:
16 juni 2018
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,