Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Expo van Bijlmer kunstenaars

17 oktober 2018 - 12:00 - 18:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 12:00pm on zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, repeating until 28 oktober 2018

Het Bijlmer Museum opent 6 oktober om 16 uur een bijzondere expositie met werk van in de Bijlmer woonachtige kunstenaars. Twee van hen – Fer Bank en Rogier Wagenvoort – maakten grote Bijlmer series. Bank deed dat met het digitaal bewerken van Bijlmer foto’s, een serie van 100 die hij op een monitor afspeelt. Hij maakte er ook een groot boek van.

Rogier Wagenvoort schilderde met veel liefde de Bijlmer flats in een (foto) realistische stijl, met aandacht voor onopvallende bijzonderheden. Hij documenteerde ook de sloop en de graffiti, die op het te slopen beton verscheen.

De expo duurt tot en met de laatste zondag van oktober, woensdag t/m zondag van 12 tot 18 uur.  De locatie is BijlmerMuseum / vh de Nachtegaal, Grubbehoeve 38, vlakbij metrostation Grubbehoeve. In een aparte ruimte kunt u ook nog de vaste expositie van het museum bezoeken, compleet met archief, video’s en bijvoorbeeld een brokstuk van het El Al Vliegtuig.

Gegevens

Datum:
17 oktober 2018
Tijd:
12:00 - 18:00
Evenement Categorie: