Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DGAI Summer Music School

21 juli - 10:00 - 16:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 10:00, repeating until 24 juli 2020

Muzikaal zomerprogramma Midzomer Mokum met stadspasactie in samenwerking met de gemeente Amsterdam. Maak een week lang muziek met je matties in je eigen band, muziek ensemble of zanggroep. Niets moet alles mag! Leer tijdens de DGAI Music Summer School een instrument (beter) bespelen, leer je eigen tracks en beats producen, met o.a. ableton, voor onder zelfgekozen liedjes die je zingend en dansend gaat presenteren.
WAT GA JE DOEN?
Op de eerste dag kun je proeven van het brede aanbod aan muzieklessen. Daarna kies je twee disciplines om op te focussen, om vervolgens samen te werken met andere kinderen in een band- of muziekensemble. De keuze bestaat uit muzieklessen in piano, gitaar, drums, viool, zingen/dansen en het maken van beats & tracks.
EINPRESENTATIE!
Aan het eind van de week, op vrijdag bouw jij je eigen feestje waar je, met je eigen band/ensemble of dansgroep, mag laten zien wat je hebt geleerd. Dit optreden zal plaatsvinden op onze binnenplaats aan het Heesterveld. Een videographer legt alles vast voor op jouw en onze social media. Tot slot wordt de week feestelijk afgesloten met een BBQ (o.v.b)
Interesse? Meld je aan via onze website >>> www.dgaimusicschool.nl <<<

Gegevens

Datum:
21 juli
Tijd:
10:00 - 16:30
Evenement Categorieën:
,