Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Jeugd van Tegenwoordig in de Ziggo Dome

11 juli - 21:00

Op 11 juli 2020 staat De Jeugd van Tegenwoordig in de Ziggo Dome als onderdeel van de Larger Than Live concerten! Met een streaming ticket kun je via www.largerthan.live online aanwezig zijn bij deze liveshow. De stream is geschikt voor telefoons, tablets en laptops en kunnen full screen naar de televisie of beamer worden gecast. Daarnaast zijn zitplaatsen in de Ziggo Dome beschikbaar voor dit concert. De kaartverkoop voor zaaltickets start 30 juni om 12:00 uur. Vodafone klanten maken bij aankoop van een streaming ticket kans om als VIP fysiek bij de show in de Ziggo Dome aanwezig te zijn!

Om de evenementen soepel te laten verlopen en het risico op de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren, worden er extra maatregelen getroffen. We vragen je om deze maatregelen hier goed door te lezen en na te leven.

Koud vijftien jaar na de release van ‘Watskeburt?!’ komt De Jeugd van Tegenwoordig eindelijk Ziggo Dome afbreken! Plek zat, dus ruim baan voor de vleesgeworden hiphopgekte, aangevuurd door knisperverse electrobeats en de onversneden interactieve power van jouw mobiele telefoon. De geboren publieksmenners Vjeze Fur, Willie Wartaal, Faberyayo en Bas Bron zijn dan ook geknipt voor Larger Than Live, want bij deze furieuze vier kan het altijd harder, dikker en gekker – ook al is er niet veel grootser dan De Jeugd van Tegenwoordig live.

Gegevens

Datum:
11 juli
Tijd:
21:00
Evenement Categorie: