De voorrondes

De Grote Amsterdam Quiz bestaat uit voorrondes op diverse locaties in de stad, zoals horeca, buurthuizen en sportverenigingen. De voorrondes vinden plaats tussen 1 en 15 oktober 2023 (quizdatum verschilt per locatie). Je kunt je t/m 30 september met je team (max. 4 personen) aanmelden via deze site. Per locatie mag het winnende team door naar de finale, die op 27 oktober 2023, de verjaardag van de stad, zal plaatsvinden in HAR’T Museum. Hier zijn mooie prijzen te winnen! Daarnaast verdien je uiteraard eeuwige roem als Amsterdam-kenner van het jaar.

Amsterdam 750 jaar

Over 2 jaar bestaat Amsterdam 750 jaar. De komende jaren wordt deze quiz ieder jaar georganiseerd in oktober. Zo werken we de komende jaren toe naar de 750e verjaardag van Amsterdam in 2025. Houd de website in de gaten voor locaties, aanmelden en meer informatie.

Hoe kun je meedoen?

Je kan je vanaf 28 augustus 2023 aanmelden voor de quiz. Een overzicht van alle deelnemende locaties vindt je op deze site.

Organisatoren

De Grote Amsterdam Quiz is een initiatief van Ons Amsterdam, AT5, amsterdam&partners, gemeente Amsterdam en Amsterdam 750, met dank aan alle deelnemende locaties.

Gegevens

Wanneer

1 oktober - 15 oktober 2023

Locatie

Diverse locaties
Dam 1
1012 JS Amsterdam

World Padel Tour Amsterdam Open