Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dave Matthews Band in AFAS Live

15 maart 2019 - 20:00

Dave Matthews Band komt op 15 maart naar AFAS Live met Europese Tour

Afgelopen zomer bracht Dave Matthews Band het nieuwe album Come Tomorrow’ uit en kondigden ze onlangs hun nieuwe tour aan. Voor de fans is er nog meer goed nieuws, want bij aankoop van een concertticket krijg je er een gratis download van het nieuwe album bij!

De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.

Met een carrière van bijna drie decennia mag Dave Matthews Band zich tot één van de meest invloedrijke bands in de rockgeschiedenis rekenen. Mede door deze fans is Dave Matthews Band één van de meest succesvolle tourende acts van de afgelopen dertig jaar.

De Grammy Award winnende Dave Matthews Band staat bekend om hun indrukwekkende liveperformance en verkocht meer dan 24 miljoen tickets en 38 miljoen albums en dvd’s. De band scoorde hits met onder andere ‘What Would You Say’, ‘Everyday’, ‘Too Much’ en ‘Crash Into Me’. Op 8 juni dit jaar bracht de rockgroep het nieuwe album Come Tomorrow’ uit, hun eerste album sinds 2012. Met dit negende studio-album verbraken ze een record door voor de zevende keer op nummer 1 binnen te komen in de Amerikaanse Billboard 200.

Gegevens

Datum:
15 maart 2019
Tijd:
20:00
Evenement Categorie: