Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van de Mantelzorg 2020

10 november - 18:00 - 20:00

Toewijding, compassie en liefde zijn kenmerken die de mantelzorger omschrijven. Op dinsdag 10 november wordt in heel Nederland de mantelzorger weer in het zonnetje gezet. Voor de viering in Amsterdam Zuidoost hebben Siomara de Getrouwe-Spalburg, van Siow organisatieadvies en training, en Graziëlla Hunsel Rivero, van ZOGrace Creative Agency, de handen ineengeslagen om deze dag zo speciaal en geheel Coronaproof te maken voor de bijzondere mantelzorgers in Amsterdam-Zuidoost.
Coronaproof VIP treatment
Dit jaar zal de viering op een andere manier plaatsvinden dan dat men gewend is. De mantelzorgers zullen vanuit de veilige setting van hun eigen huis gaan genieten van een special treatment die geheel in het teken staat van hen. Vanuit het comfort van hun eigen vertrouwde omgeving zullen ze gaan genieten van een heerlijk 3 gangenmenu, die bij hen gebracht wordt door een lokale cateraar en een liveshow via een stream op Facebook, vanuit de studio’s van New Metropolis in de Amsterdamse Poort in samenwerking met Zuidoost TV. Een interactieve avond die apart, maar zeker SAMEN wordt gevierd.
A day in the life
In de aankomende maanden kan men alle ontwikkelingen en acties rondom dit bijzondere event volgen op onze Facebookpagina, de Bijlmer&Meer krant en de verschillende radiostations die Zuidoost rijk is. Centraal staat de samenwerking met Zuidoost TV die mooie portretten van mantelzorgers zal gaan maken om eenieder een kijkje te geven in hoe het is om mantelzorger te zijn in deze bijzondere tijd waarin we leven. Deze portretten met als titel “A day in the life” zullen te zien zijn op Zuidoost TV en onze Facebookpagina.
Wie kan zich aanmelden?
Bent u mantelzorger in Amsterdam-Zuidoost en staat u in contact met het sociale loket van de gemeente Amsterdam, Madi, Meermaatjes, Markant of andere lokale initiatieven? Dan kunt u zich binnenkort gratis aanmelden op de website van Eventbrite of nog makkelijker via de Facebookpagina van “De dag van de mantelzorg 2020 Amsterdam-Zuidoost”. Op deze pagina kunt gedurende dit hele jaar informatie rondom die dit event vinden. Er is plaats voor 250 mantelzorgers om deel te nemen dit jaar! Meer informatie over de Dag van de Mantelzorg 2020 kunt u vinden op de Facebookpagina: .

Gegevens

Datum:
10 november
Tijd:
18:00 - 20:00
Evenement Categorie: