Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Camouflage (5+) in Bijlmer Parktheater

15 april - 15:00 - 17:00

Welke factoren bepalen wie we zijn en hoe we ons verhouden ten opzichte van vreemdelingen? In Camouflage gaat het internationale circuscollectief Captain Sugar & the Monkey Puppets op verrassende wijze op zoek naar antwoorden.

De vier huisgenoten Groen, Blauw, Geel en Rood hebben het prima voor elkaar. Blauw hangt boven in de lucht, Geel draait om een paal, Groen danst met zijn planten en Rood hangt aan haar haren. De microkosmos van hun woonkamer loopt als een Zwitsers uurwerk, totdat Wit hun leven binnen jongleert.! Wat zich ontvouwt is een voorstelling voor jong en oud waarin circus, dans, theater en magie moeiteloos in elkaar overlopen. Met hoogwaardige circustechnieken, poëzie en heel veel humor creëren The Monkey Puppets een wonderlijke wereld boordevol energie, virtuositeit en spektakel. Onder meer zijn circustechnieken als acrobatiek, hoed-jongleren, haar-hangen, Chinese paal en verticaal touw te zien.
Kortom de perfecte voorstelling om de saaiheid van een zondagmiddag te verdrijven of samen met je familie in te duiken in de wonderbaarlijke wereld van de monkey puppets.

“Een voorstelling waar circus, dans, theater en magie moeiteloos in elkaar overlopen. Een overweldigende vloed aan verrassende beelden en geen kans om je te vervelen.”

Gegevens

Datum:
15 april
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Category: