Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BRASA Business MeetUp jubileum

22 november 2019 - 18:00 - 21:30

BRASA MEETUP 5 JAAR

Mensen die ondernemen als een passie bedrijven, besloten op 25 november 2014 een netwerkborrel op te zetten. Deze groeide in de loop van de tijd uit tot de BRASA Business MeetUp, zoals we er vele edities in de afgelopen 5 jaar hebben georganiseerd. De jubileum-editie staat op vrijdag de 22 november a.s. in het teken van ‘passievol ondernemerschap’.

Net zoals het begon!

SPREKERS, NETWERKEN & VERSNAPERINGEN

Tijdens de BRASA Jubileum Borrel zijn er verrassende pitches over passievol ondernemen. Daarnaast is er onder het genot van een hapje en drankje ook nog voldoende ruimte om te netwerken. Naast de gepresenteerde consumpties, kun je ook op eigen kosten gebruikmaken van andere consumpties en warm eten in de zaak.

UITREIKING BRASA AWARD

Sinds 2016 werd rond deze datum ook de BRASA Award uitgereikt. Tot nu ging deze naar iemand die zijn of haar sporen verdiende op het gebied van succesvol ondernemerschap.

In 2016 was dat Clifton Braam. Hij werd onderscheiden voor zijn oeuvre op het gebied van cultureel en maatschappelijk ondernemerschap.

In 2017 ging de BRASA Award naar Ralph Mamadeus, CEO van CHANGE=, voor zijn innovatieve bijdrage aan het fenomeen Micro Living (voor werkende jongeren).

In 2018 werd de award uitgereikt aan Kenny B, die een voorbeeld is van het slaan van bruggen met zijn performances als podiumkunstenaar en befaamd artiest. De zanger kreeg deze onderscheiding uitgereikt tijdens de BRASA Fiesta in AFAS Live!

In de traditie van deze jaarlijkse Eigen Aardige onderscheiding wordt deze ook uitgereikt op de BRASA Jubileum Borrel van 22 november 2019. Dit jaar gaat de award naar een ondernemer die zich op een bijzondere manier onderscheidt door liefdevol ondernemen. De ontvanger is dan ook een AmBRASAdeur van het verlicht ondernemerschap.

PROGRAMMA

18.00 uur Inloop

19.00 uur Pitches en keynotes van Jessica Dikmoet, Ralphh Mamamdeus en Tanja Jadnanansing over ‘Ondernemen met passie’

19.45 uur Uitreiking BRASA Award 2019

20.00 uur Naborrelen en netwerken

21.30 uur Einde

ADRES:

Grand-Cafe ZO

Paasheuvelweg 26
1105 BJ Amsterdam

AANMELDEN

Bevestigen van je komst kan via info@brasasolutions.nl.

Copyright © 2019 BRASA Solutions, All rights reserved.
netwerken, diversiteit, inclusiviteit

Gegevens

Datum:
22 november 2019
Tijd:
18:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Grand Cafe ZO
Paasheuvelweg 26
1105BJ Amsterdam Zuidoost
+ Google Maps
Website:
http://www.grandcafezo.nl/