Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Boekpresentatie The Journey of Belonging in het CBK

29 januari - 19:30

Vier met Lala Bohang en Lara Mariette Nuberg de presentatie van hun boek The Journey of Belonging – a herstory between time and space op woensdagavond 29 januari, 20.00 uur bij het CBK Zuidoost! Op deze avond vertellen Lala en Lara over de totstandkoming van het boek en brengen ze een toast uit op iedereen die heeft meegeholpen het project te laten slagen. Voor de crowdfunders en mensen die The Journey of Belonging in de pre-sale hebben gekocht, is dit ook het moment om een (gesigneerd) exemplaar in ontvangst te nemen.

In de bundel The Journey of Belonging gaan de Indonesische schrijfster en visueel kunstenaar Lala Bohang en de Nederlands-Indische schrijfster en historicus Lara Nuberg opzoek naar datgene wat hen bindt. Zijn hun levens door 350 jaar Nederlandse aanwezigheid in de Indonesische archipel onlosmakelijk met elkaar verbonden? Of heeft de koloniale geschiedenis nauwelijks haar sporen nagelaten op de levens van deze twee jonge vrouwen?

Entree is gratis, maar meld je wel even aan via info@gewooneenindischmeisje.nl of klik op ‘aanwezig’ via het Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/488442931784282/ 

Locatie: CBK Zuidoost, Anton de Komplein 120, 1102 DR Amsterdam
Datum: 29 januari 2020

Programma:
Inloop: 19.30 uur
Boekpresentatie o.l.v. host Dionne Verwey: 20.00 – 21.00 uur
Borrel: 21.00 – 22.00 uur

Gegevens

Datum:
29 januari
Tijd:
19:30
Evenement Categories:
,