Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Blaast de Bazuin in Bijlmer Parktheater

4 mei 2019 - 19:00

De Voorstelling ‘Blaast de Bazuin, Sla Alarm!’ is geboren uit een visie van Elaine Molijn. Zij is jarenlang een kunstenares op het gebied van bewegingen in dans en expressie.

De dansstukken variëren van klassieke dans tot modern en rauwe urban dance. Processies zijn een variatie van dansexpressie, proclamaties en toneel. De boodschap van ‘Blaast de Bazuin, Sla Alarm!’ staat dus niet op zichzelf, maar heeft een bereik voor de toekomst. Een boodschap die voor jong en oud, man en vrouw, rijk en arm een groot verschil zal maken. Het diept onderwerpen aan als “weet jij wie jij bent?”, “de waardevolle rijkdom van het leven”, “de weg die voor je is bereid”, “de liefde en jouw verantwoordelijkheid hierin” en last but not least “Blaast de Bazuin, Sla Alarm!”. Alarmeer jezelf en vervolgens alarmeer je omgeving nadat je deze voorstelling hebt gezien.

De Sjofar Ministries is in 2015 opgestart door Elaine Molijn. Zij wordt geïnspireerd door wat zij in haar hart ingegeven krijgt. Die inspiratie heeft zij vormgegeven door expressie en dans voorstellingen te geven in verschillende buurthuizen in Amsterdam. Een onderdeel van haar expressie is het gebruik van de sjofar. Kom het geluid van de sjofar in lijve beleven. De Sjofar Ministries werkt bij deze voorstelling samen met diverse anderen, zoals House of Worship International, In-Eenheid Aanbiddingsdansers, etc.
Door middel van expressie en muziek zal de boodschap voortgebracht worden tot herstel, opbouw en stimulans van u.

Gegevens

Datum:
4 mei 2019
Tijd:
19:00
Evenement Categorie: