Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bereikbaarheid Zuidoostflank

19 november - 20:30

De Zuidoostflank van Amsterdam groeit. De komende 20 jaar komen er veel nieuwe bewoners en werkgelegenheid bij. Al deze mensen moeten zich vlot en veilig kunnen verplaatsen en daar wil de gemeente zich goed op voorbereiden.

De ambitie is om de groei van het autogebruik zoveel mogelijk te beperken. Maar wordt de Zuidoostflank ook in de toekomst goed bereikbaar gehouden? Welke investeringen zijn nodig om fietsen en openbaar vervoer aantrekkelijker te maken? En op welke manier kunnen werkgevers en ontwikkelaars bijdragen aan deze ambitie?

Om hier antwoord op te geven hebben de gemeente Amsterdam gemeente Ouder-Amstel en de Vervoerregio, het Mobiliteitsprogramma Zuidoostflank ontwikkeld. Het stadsdeel, beleidsmakers en bewoners gaan hierover in gesprek. Meeluisten en -praten kan via:  dezwijger.nl/live

Livecast

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma’s uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel en kijk/praat mee via de onderstaande gele buttons.

Gegevens

Datum:
19 november
Tijd:
20:30
Evenement Categorie:

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Amsterdam Zuidoost + Google Maps