Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bekijk plan woningen Mandelapark

10 december 2019 - 16:00 - 20:00

Tijdens de inloopbijeenkomst van 10 december laten we het nieuwe plan zien voor nieuwe woningen aan de oostrand van het Nelson Mandelapark.
Aan de oostrand van het Nelson Mandelapark bouwen we vanaf 2024 nieuwe woningen en voorzieningen. Ook maken we het bestaande park beter en mooier. Hiervoor hebben we een nieuwe versie van het plan gemaakt. Dat laten we graag aan u zien tijdens de inloopbijeenkomst. We zijn benieuwd wat u van de nieuwe versie van het plan vindt.

Bekijk het nieuwe plan
U kunt komen wanneer u wilt. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Kantine Bijlmer Sportpark, Karspeldreef 501
Nieuwe versie plan
Het plan voor de woningen, de voorzieningen en het park maken we samen met buurtbewoners en mensen die het park gebruiken. We vroegen u daarom eerder waar we aan moeten denken bij het maken van het plan. Al die wensen en zorgen schreven we op. Die gebruikten we om een nieuwe versie van het plan te maken. Dit is nog niet de uiteindelijke versie van het plan. We willen graag horen wat u er nu van vindt.

Keuzes maken
We hebben geprobeerd zoveel mogelijk ideeën op te nemen in de nieuwe versie van het plan, maar dat lukt helaas niet voor alles. We moeten keuzes maken. Welke keuzes dat zijn, ziet u op de inloopbijeenkomst op 10 december.

Gegevens

Datum:
10 december 2019
Tijd:
16:00 - 20:00
Evenement Categorie: