Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ajax Winterfestival in Johan Cruijff ArenA

29 december 2019 - 11:30 - 18:00

Ajax organiseert in samenwerking met de Johan Cruijff ArenA op zondag 29 december het 2e Ajax Winterfestival. Ook in de komende kerstvakantie kunnen alle Ajacieden genieten van de beste Ajax-documentaires. Daarbij valt er die dag nog veel meer te beleven in de ArenA. De kaartverkoop is nu begonnen!

Een ticket voor het Ajax Winterfestival geeft toegang tot alle documentaires, het complete programma buiten de zalen én de self-guided tour door de ArenA en de Ajax Gallery of Fame. Tijdens de tour kom je op plekken die normaal alleen voor spelers en staf toegankelijk zijn, waaronder natuurlijk het kleedkamergebied.


NIEUWE DOCUMENTAIRES & ACTIVITEITEN

Ajax en de ArenA organiseerden eind 2018 het eerste Ajax Winterfestival. Voor het AWF 2019 is het programma uitgebreid met nieuwe documentaires en zijn er veel meer activiteiten. Een van de nieuwe onderdelen is het eSports-plein.
Op 29 december kun je onder meer genieten van deze Ajax-documentaires:Bobby(over het leven van Ajax-icoon Bob Haarms),De man die Zlatan zag,De PatatgeneratieenOnana, The Boss. Het is slechts een kleine greep uit het complete programma.

AJAX WINTERFESTIVAL 2018

Vele oud-Ajacieden waren aanwezig bij de debuuteditie van het AWF, december 2018. Zo werden Richard Witschge, Ronald de Boer, Bryan Roy en Marciano Vink geïnterviewd bij de première van de documentaire De Patatgeneratie. Sjaak Swart en Bennie Muller leidden hoogstpersoonlijk de documentaire Sjakie, een leven lang Ajacied in.
Voordat We are the champions begon, ging Ronald de Boer terug naar het magische seizoen 1994-1995 waarin zijn club de Champions League won. Ook dit jaar zullen veel Ajax-prominenten hun gezicht laten zien tijdens het festival.

Gegevens

Datum:
29 december 2019
Tijd:
11:30 - 18:00
Evenement Categorieën:
,