Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

African Diaspora Performing Arts festival in Bijlmer Parktheater

8 november 2019 - 20:00

Untold trapt de tweede editie van het African Diaspora Performing Arts Festival af met de première van Taal van de Goden. Untold verbindt heden en verleden in een magische en muzikale danstheatervoorstelling over Afrikaanse rituelen en spiritualiteit, waarin de jonge prins Taharga zijn levensverhaal vertelt. Zijn verhaal maakt nieuwsgierig en roept belangrijke vragen op over leven, dood en wedergeboorte.

Om 15.30 uur is het symposium Eduntold. Entree is gratis.

Untold organiseert op 8, 9 en 10 november 2019 de 2e editie van het African Diaspora Performing Arts Festival. Een interdisciplinair festival waarbij Afrikaanse kunstvormen centraal staan. Op dit festival zijn internationale uitwisselingsprogramma’s een belangrijk en vast onderdeel van het aanbod van Untold.

Naast de reguliere cursussen, activiteiten en optredens, organiseert Untold dit gecentraliseerde festival om de aandacht voor en kennisverbreding omtrent podiumkunsten uit de Afrikaanse Diaspora aan hun publiek te bieden. Door optredens te verbinden aan onderwijsmogelijkheden en uitwisselingen met experts hoopt Untold hun vaste publiek te verrijken en een nieuw publiek te werven. Door dit evenement jaarlijks aan te bieden hoopt Untold kennisverrijking omtrent Afrikaanse Diaspora podiumkunst vanzelfsprekend te maken.

 

Gegevens

Datum:
Bericht gepubliceerd.
Tijd:
20:00
Evenement Category: