Over de maker Cecilia Moisio

Moisio wordt gezien als één van de meest eclectische makers van ons land en ontving hiervoor de Prijs van de Nederlandse dansdagen – Jong Publiek. Tijdens haar danscarrière werd zij twee keer genomineerd voor dansprijs ‘De Zwaan’. Cecilia Moisio werkte al verschillende keren met Club Guy & Roni en maakte onder andere ‘V’; de absolute festival hit op de Parade.

Cecilia Moisio is gefascineerd door de onbewuste gedragspatronen die voortkomen uit de verwachtingen waaraan we moeten voldoen en de sociale normen die ons worden opgelegd. Als zelfbenoemd ‘psychologisch activist’ is ze altijd op zoek naar wat er achter onze motieven, emoties en gedrag schuilt en wil ze haar publiek confronteren met onuitgesproken taboes. Koop je kaarten voor deze voorstelling hier.

Met haar performances legt ze zorgvuldig opgebouwde facades bloot. Moisio doet dat in een uitgesproken interdisciplinaire vorm die ergens tussen theater, dans en performancekunst ligt. Haar voorstelling zijn dynamisch, vol rauwe emoties, humor en een zuivere, beheerste choreografie. ADI(C)SCO is een schijnbaar oneindige danstrip op zoek naar de roes, naar alsmaar doorgaan en daarin jezelf verliezen: ofwel addictie. De voorstelling ademt dan ook de sfeer van de disco-era, waarin de clubscene en ook clubdrugs populair werden.

Gegevens

Wanneer

12 april 2024

Locatie

Bijlmer Parktheater
Anton de Komplein 240
1102 DR Amsterdam

Saboteurs Productiehuis Theater Rotterdam | Mathieu Wijdeven