Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Werken

Jong met chronische fysieke aandoening? Naar Emma!

 • On 19 september 2018
De organisatie Emma at Work, gevestigd in de Bijlmer, begeleidt talentvolle, gemotiveerde jongeren tussen de 15 en 30 jaar met een lichamelijke beperking of chronische ziekte naar een baan. Zo bieden ze hen niet alleen een mooie uitdaging voor nu, maar bouwen ze samen aan een zelfstandige toekomst. Emma at Work, 11 jaar geleden ontstaan […]
Read More
 

Banenmarkt Career Xperience in de JC ArenA

 • On 31 augustus 2018
Op vrijdag 30 november wordt weer de Career Xperience gehouden in de Johan Cruijff ArenA. Dit is een banenbeurs/banenmarkt waar werkzoekenden uit de regio groot Amsterdam en omstreken in contact komen met werkgevers en intermediairs. Tijdens het evenement kun je in gesprek gaan met diverse interessante bedrijven met vacatures in jouw regio. Er zijn vacatures […]
Read More
 

Meepraten bij vorming stadsbestuur?

 • On 23 april 2018
Woont of werkt u in Amsterdam en wilt u het stadsbestuur in wording iets meegeven? Dat kan op dinsdagavond 24 april in de OSB. De partijen GroenLinks, D66, PvdA en SP onderhandelen op dit moment over de vorming van een nieuw stadsbestuur. Ze willen de Amsterdammers de gelegenheid geven om ze iets mee te geven. […]
Read More
 

ZO! Zijn Wij

 • On 8 maart 2016
'We hebben lekker geluncht bij Pasta di Mama in de Amsterdamse Poort! Waar we elkaar van kennen? Van werk. Nee, van voetbal! Oh ja, we hadden samen gevoetbald en toen kwamen we elkaar jaren later weer tegen tijdens het werk. Grappig, dat waren we al lang weer vergeten.'
Read More
 

Gratis netwerken SmaakmakerCafé

 • On 22 februari 2016
Op zondag 6 maart van 10.00-12.00 uur is er een gratis bijeenkomst bij Pita & Pasta in Amsterdam Zuidoost waarin het delen en leren van elkaars verhalen over werken centraal staat. Met de blik op de nieuwe economie! Bedoeld voor iedereen die werken leuk vindt, openstaat voor vernieuwing en bereid is om kennis/ervaring en ideeën te delen.
Read More
 

ZO! Zijn Wij

 • On 7 december 2015
Wij werken op de ICT afdeling van de ABN-Amro. We komen uit India en één van ons uit Portugal. Mensen uit India zijn heel goed in wiskunde en computers!
Read More
 

VAZOaanhetwerk! van start

 • On 19 oktober 2015
Binnenkort is het zover, dan gaat VAZOaanhetwerk! van start. AMC, BMW Amsterdam, Innovium, Amsterdam ArenA, stichting MADI, IKEA, BDO en Rabobank Amsterdam hebben al aangekondigd mee te doen. Zij geloven in het nut van een grote "interne arbeidsmarkt" voor Amsterdam Zuidoost waarop VAZO-leden uit verschillende branches met elkaar samenwerken op het gebied van personeel. Uniek in Nederland!
Read More
 

Werk voor stewards A9 Zuidoost

 • On 27 augustus 2015
Als steward bij IXAS ben jij het eerste aanspreekpunt voor omwonenden. Je bent het gezicht, de ogen en oren van het project A9 Gaasperdammerweg. Je ontvangt omwonenden, beantwoordt vragen, geeft uitleg, levert hand- en spandiensten en bewaakt de veiligheid en sfeer bij allerlei activiteiten.
Read More
 

Nieuw in Zuidoost: VAZO aan het Werk

 • On 20 augustus 2015
Met de introductie van 'VAZO aan het werk' in Amsterdam Zuidoost is de eerste organisatie in Nederland die op een unieke wijze het bedrijfsleven onderling en de bewoners in Zuidoost verbindt als het gaat om werk.
Read More
 

Zoek je werk? Neem een Powerboost!

 • On 30 april 2015
Ben jij al meer dan een jaar werkloos, woon je in Amsterdam en wil je echt heel graag weer aan het werk? Doe mee met de Powerlady Powerboost en krijg net die boost die je nodig hebt om weer aan de slag te gaan!
Read More
 

Met Powerlady op weg naar werk

 • On 11 maart 2015
Meer dan de helft van de vrouwen in Amsterdam zijn niet economisch zelfstandig. Elke vrouw moet dezelfde kansen en mogelijkheden krijgen, maar dat is helaas niet altijd het geval. Stichting PowerLady helpt vrouwen op weg naar werk.
Read More
 

Op weg naar een baan met Powerlady

 • On 15 april 2014
Stichting Powerlady geeft in mei diverse workshops voor werkloze vrouwen in die graag weer aan de slag willen. In deze workshops leer je hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft, hoe je social media zoals Twitter en Linkedin inzet voor jouw banenzoektocht of hoe je door netwerken aan een baan kan komen.
Read More
 

Video CV voor jongeren in Zuidoost

 • On 4 april 2014
Ben je op zoek naar werk? Solliciteer je vaak, maar zonder succes? Wil je meer opvallen? Als je in Amsterdam Zuidoost woont, kan je nu een Video-CV laten maken, waarin je sterke kanten goed naar voren komen.
Read More
 

Zuidoost Werkt

 • On 1 maart 2014
Stadsdeel Zuidoost werkt met DWI, bedrijvenvereniging VAZO en andere partners aan meer werk voor bewoners. Vanaf 2013 zijn er ruim 400 bewoners met leer-werktrajecten gestart. Inmiddels hebben uit deze groep 170 bewoners een baan in onder meer de zorg, techniek, hotelbranche, beveiliging of transport.
Read More
 

Ideeën voor werk voor jongeren

 • On 11 februari 2014
Amsterdamse ideeën om de kansen van jongeren op werk te vergroten, dat is de bedoeling van de prijsvraag - Investeer in de Toekomst - van de Gemeente Amsterdam. Amsterdam doet er van alles aan om kansen op werk voor jongeren te verbeteren, en denkt dat werkgevers, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en natuurlijk de jongeren zelf ook goede ideeën hebben.
Read More
 

FNV start gratis spreekuur Zuidoost

 • On 6 februari 2014
FNV heeft vrijwilligers opgeleid om leden en niet-leden te ontvangen met vragen over werk, inkomen, sociale zekerheid en letselschade. Vanaf heden is er elke dinsdag een spreekuur van FNV in buurthuis Holendrecht in Amsterdam Zuidoost.
Read More
 

Sterk voor werk!

 • On 4 februari 2014
Stichting Powerlady wil vrouwen uit Zuidoost weer richting arbeidsmarkt helpen. In maart start Powerlady met twee nieuwe trajecten voor vrouwen die weer klaargestoomd willen worden voor de arbeidsmarkt.
Read More
 

Werkzoekenden aan de slag

 • On 12 november 2013
Dinsdagochtend werd het eerste depot waar werkzoekenden uit Amsterdam Zuidoost aan de slag kunnen als koerier officieel geopend. Het project is een samenwerking tussen vakschool Goedwerk en Selektvracht/DHL.
Read More
 

Banenbeurs 020

 • On 12 september 2013
Wil je aan het werk of beginnen aan een opleiding en ben je tussen de 15 en 35 jaar? Dan mag je Banenbeurs020 op vrijdag 20 september in de Heineken Music Hall niet missen.
Read More
 

I Have A Dream

 • On 17 juni 2013
Voor de Jong Burgerschap Awards 2013 nemen jongeren uit verschillende stadsdelen van Amsterdam het tegen elkaar op. In Amsterdam Zuidoost is het project 'I have a Dream' opgericht om jeugdwerkloosheid en vroegtijdig schoolverlaten tegen te gaan.
Read More
 

Zuidoost werkt

 • On 26 april 2013
Stadsdeelvoorzitter Tjeerd Herrema heeft vijf certificaten uitgereikt aan werkzoekenden die met goed gevolg een opleiding hebben afgerond bij het bedrijf New Way Technology
Read More