Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Promotie

I Amsterdam ook in Zuidoost

  • On 5 september 2018
En meteen zijn ze populair! De I Amsterdam letters. In het kader van 50 jaar Bijlmer doen ze ook Zuidoost aan. Tot dinsdag 11 september zijn ze te bewonderen op het Hoekenrodeplein. Daarna zijn ze er een weekje tussen uit. Van 20 september tot en met 6 oktober keren de letters, 24 meter lang, 3 […]
Read More
 

Campagne evenementen Zuidoost

  • On 12 april 2014
Zuidoost is het evenementenwalhalla van Nederland en dus lanceert ZuidoostPartners een campagne met billboards en korte filmtrailers van de vele evenementen die deze zomer in Amsterdam Zuidoost plaatsvinden onder het motto: Lets GO ZO!
Read More
 

Campagne ZO! Sportief

  • On 29 november 2013
ZuidoostPartners heeft het initiatief genomen voor de affichecampagne ZO! Sportief. Een ode aan de mooie nieuwe sportlocaties in Amsterdam Zuidoost die inmiddels goed gebruikt worden. Fotografe Simone Henken uit Amsterdam Zuidoost legde vier mooie sportbeelden vast.
Read More
 

ZO! Welkom Glossy

  • On 29 december 2011
ZuidoostPartners wil in het voorjaar van 2012 samen met Mediagroep Holland een gratis glossy uitbrengen met de titel ZO! Welkom. De glossy zal in een oplage van 40.000 exemplaren worden verspreid in Amsterdam Zuidoost.
Read More
 

Tai Ati

  • On 5 oktober 2010
Stadsdeel Zuidoost voert in haar logo een bijzonder teken. Lang niet iedereen weet waarvoor dit teken oftewel de 'Tai-Ati' staat.
Read More