Facebook
Schrijf je in voor de ZO! nieuwsbrief
Archief
Maak ZO! je favoriet

ZO! Agenda

U kunt uw eigen evenement aanmelden voor deze agenda door alle gegevens te sturen naar: agenda@zuidoostpartners.nl.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Do-In Yoga in Anansi

17 mei 2017 - 10:30 - 12:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 10:30am on woensdag, repeating until 5 juli 2017

Begin je dag zonder stress en doe mee met de Do-In Yoga Klankontspanning lessen. Met als ‘toetje’ een weldadig KlankBad!

Ervaar de helende werking van Do-In Yoga en Klankontspanning, een oosterse Yoga vorm. Gun jezelf dit cadeau in 2017 voor een vitaal lichaam en kalme geest. Liggend op je matje mag je na alle inspanning relaxen! Het eerste lesblok begint 11 januari en de lessen gaan het hele seizoen door, later instappen is dus mogelijk.

Wat is Do-In Yoga
Do-In Yoga stimuleert de energiecirculatie en vitaliteit in lichaam en geest. Do-In beoefening helpt je om meer balans en draagkracht te vinden in jezelf en is gebaseerd op oosterse krijgskunsten en geneeswijzen zoals T’ai Chi, QiGong, Shiatsu en Zen meditatie.

Voor wie
Iedereen is welkom met en zonder yoga ervaring. Het niveau waarop je meedoet bepaal jezelf, binnen je eigen mogelijkheden. De doorlopende lessen worden gegeven door Esther Lie-A-Kwie een ervaren gediplomeerd Do-In Yoga docente.

Kosten
Een blok van tien lessen kost 75 euro proefles kost 4 euro de les vind plaats in buurthuis Anansi, studio op de eerste verdieping. neem makkelijk zittende kleding mee en een warm vestje en sokken.

Contact
Voor info en aanmelding bel de docent 06 24952451 of stuur een bericht naar esther.lieakwie@gmail.com

Gegevens

Datum:
17 mei 2017
Tijd:
10:30 - 12:00
Evenement Categorie: