Start optieverkoop Klushuis de Flat
ZO! Wonen
ZO! Wonen
  • 08 november 2012
  • Tell a Friend
  • Print


 


De herontwikkeling van de flat Kleiburg tot klushuizen is nu echt van start gegaan. Zaterdag 17 november Open Huis met ontwerpfestijn en huiskamerbios

De laatste originele honingraatflat Kleiburg opent haar deuren op 17 november voor een Open Huis. Deze zaterdag staat boordevol activiteiten voor jong en oud! Na het succes van de vorige keer worden dit keer de resultaten van Het Ontwerpfestijn gepresenteerd met een Housewarming. Met als hoogtepunt van deze dag: een optie nemen op een ruimte naar keuze.

OptieverkoopZaterdag 17 november van 15.00 uur tot 19.00 uur houdt de Flat Open Huis. Tijdens het Open Huis kun je een optie nemen op een klushuis in de Flat. Voor de housewarming kun je woningen bekijken, je vragen stellen en je laten adviseren door ontwerpers en de bank. Voor de opties zijn de prijzen en plattegronden bekend. Je kunt dus officieel je plek reserveren. Alles is mogelijk! Je koopt al een klushuis voor €75.000,- voor 60m². “Het is aan de koper zelf hoeveel geld hij wil besteden aan de binnenkant. Klushuizen zijn betaalbare woningen. Elders in Amsterdam zijn woningen voor nieuwkomers op de woningmarkt veel duurder. Er worden wel woningen aangeboden beneden een ton, maar dan betreft het doorgaans kleine studio’s” zegt  conceptarchitect Martijn Blom van Hollands Licht. Ontwerpfestijn en huiskamerbioscoop in de Flat! Tijdens de opendag is het resultaat te bewonderen van ‘Het Ontwerpfestijn’. Er zijn drie voorbeeldwoningen ingericht door jonge professionals, architecten en ontwerpers. De voorbeeldwoningen zijn allen anders van aard zoals een krijtwoning waar je alvast je meubels kan intekenen en een ontwerpwoning waar je met de architect kunt buigen over plattegronden, nieuwe indelingen en inrichtingen en een casco woning om te zien welke wanden allemaal weg kunnen. De Housewarming wordt afgesloten met een film in de huiskamerbios.  Al veel belangstelling! Tijdens het eerste open huis eind september bleek hoe groot de belangstelling is voor huizen in De Flat! Starters, jonge gezinnen, studenten en ZO kenners zijn geïnteresseerd in een klushuis.  Ook ondernemers en creatievelingen zijn geïnteresseerd in bedrijfsruimte in de Flat. Het vorige openhuis werd afgesloten met een diner op de langste binnenstraat van Nederland aan een lange tafel gemaakt van oude deuren. Daarnaast keren veel bewoners uit Zuidoost een warm hart toe aan de Flat. Theresa Borasino heeft samen met haar vrijwilligers de balustrades van een aantal woningen vol gehangen met bloembakken. Er gebeurt dus van alles in de Flat!    Jij jouw klushuis, wij de rest!Als koper knap je – al dan niet met hulp – je eigen klushuis op. Consortium De Flat zorgt ervoor dat de hele flat wordt opgeknapt. De entrees en galerijen worden opgeknapt, de installaties vernieuwd, de woninggevels gerenoveerd en de BG vernieuwd. Daar waar het Consortium stopt mag de koper zelf verder gaan. Alles achter de voordeur mag een koper volledig naar eigen wens zelf indelen en inrichten. Consortium de Flat bestaat uit vier partijen, namelijk KondorWessels Vastgoed, Vireo Vastgoed, Hendriks CPO en Hollandslicht.    

www.klushuisamsterdam.nl.

     

WONEN

WONENmeer

UITGAAN

UITGAANmeer

CULINAIR

CULINAIRmeer

CULTUUR

CULTUURmeer

WERKEN

WERKENmeer

NIEUW

NIEUWmeer

SPORTEN

SPORTENmeer

WINKELEN

WINKELENmeer

EVENEMENTEN

EVENEMENTENmeer

GROEN

GROENmeer

ONDERNEMEN

ONDERNEMENmeer

JONG

JONGmeer

LEREN

LERENmeer

PROMOTIE

PROMOTIEmeer

ARCHITECTUUR

ARCHITECTUURmeer

NIEUWS

NIEUWSmeer

WEBSITE

WEBSITEmeer

MEDIA

MEDIAmeer

GEZOND

GEZONDmeer

KINDEREN

KINDERENmeer

VEILIG

VEILIGmeer

MOOI

MOOImeer

JURIDISCH

JURIDISCHmeer

DIEREN

DIERENmeer

REIZEN

REIZENmeer

MARKTEN

MARKTENmeer

BOUWEN

BOUWEN meer

DUURZAAM

DUURZAAMmeer

HELPEN

HELPENmeer


Newsletter
Nieuws Archief Maak ZO! je Favoriet