Bijlmer Boekt editie 2
ZO! Cultuur
Bijlmer Boekt
  • 23 april 2012
  • Tell a Friend
  • Print


 


Op dinsdag 8 mei is het weer zover, de langverwachte tweede editie van Bijlmer Boekt!

Gasten: Herman Koch, Jetty Mathurin, Zulile Blinker, Thomas Verbogt en Ronelda S. Kamfer en Pablo Nahar.Presentatie: Christine Otten en muzikale ondersteuning: Pablo Nahar.

De reacties op de eerste editie, met geweldige optredens van onder anderen Kees van Kooten en Gerda Havertong, waren zeer lovend . Zo schreef NRC Handelsblad: 'Bijlmer Boekt heeft het in zich de high-brow versie van Ali B op volle toeren te worden.'

Op 8 mei gaan we dit succes voortzetten met een minstens zo mooie line-up als bij de eerste editie. Herman Koch en Thomas Verbogt dragen een verhaal voor, Jetty Mathurin vertelt een 'tori' en lokaal talent uit Zuidoost Zulile Blinker brengt spoken word. En dan is er ook nog Ronelda S. Kamfer, een zeer getalenteerde jonge dichteres uit Zuid-Afrika, die onder meer voor Bijlmer Boekt! naar Nederland is gekomen. Een unieke kans dus om haar, en de andere gasten, te zien schitteren in het Bijlmer Parktheater.

Net als bij de vorige editie is de presentatie in handen van schrijfster Christine Otten en wordt de muzikale begeleiding verzorgd door Pablo Nahar. Na afloop is er boekverkoop door Boekhandel Barends & Donkersloot en zullen de auteurs signeren.

Hou je niet van reizen met de metro of verlang je gewoon terug naar dat ouderwetse schoolreisjesgevoel? Om 19.15 uur vertrekt er vanaf De Balie een bus direct naar de Bijlmer. Aan het einde van de avond vertrekt de bus om 22.30 uur terug naar De Balie. Voor hen die de bus nemen begint het programma al wat eerder: tijdens de reis zal een performance worden gegeven door een mystery guest!

ENTREE Kaart+busretour € 15.00 / Standaard € 10.00 / CJP/65+ € 7.50.
8 mei, 20:30 Theater - Bijlmer Parktheater ism SLAA - Bijlmer Boekt!

 

     

CULTUUR

CULTUURmeer

UITGAAN

UITGAANmeer

CULINAIR

CULINAIRmeer

WERKEN

WERKENmeer

NIEUW

NIEUWmeer

SPORTEN

SPORTENmeer

WONEN

WONENmeer

WINKELEN

WINKELENmeer

EVENEMENTEN

EVENEMENTENmeer

GROEN

GROENmeer

ONDERNEMEN

ONDERNEMENmeer

JONG

JONGmeer

LEREN

LERENmeer

PROMOTIE

PROMOTIEmeer

ARCHITECTUUR

ARCHITECTUURmeer

NIEUWS

NIEUWSmeer

WEBSITE

WEBSITEmeer

MEDIA

MEDIAmeer

GEZOND

GEZONDmeer

KINDEREN

KINDERENmeer

MOOI

MOOImeer

JURIDISCH

JURIDISCHmeer

REIZEN

REIZENmeer

MARKTEN

MARKTENmeer

DUURZAAM

DUURZAAMmeer


Newsletter
Nieuws Archief Maak ZO! je Favoriet