Bijlmer Boekt
ZO! Cultuur
Het Bijlmer Parktheater in Amsterdam Zuidoost
  • 06 mei 2014
  • Tell a Friend
  • Print


 


Het Bijlmer Parktheater presenteert op 20 mei Bijlmer Boekt met Maartje Wortel, Rayen Panday, Lieve Joris, Lucretia van der Vloot en Paa Kofi. Muzikaal begeleid door Pablo Nahar en gepresenteerd door schrijfster en initiatiefneemster Christine Otten.

Literaire voordrachten worden afgewisseld met spoken word, muziek, stand–up comedy, dans of theaterperformances. Het literaire variété-programma van Amsterdam Zuidoost georganiseerd door het Bijlmer Parktheater en Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam (SLAA).
Beschrijving
BIJLMER BOEKT is hét literaire variété-programma van Amsterdam Zuidoost. Vier keer per jaar nodigt schrijfster Christine Otten vijf uiteenlopende bekende en minder bekende gasten uit die één ding met elkaar gemeen hebben: de liefde voor literatuur. Het resultaat is een grensoverschrijdende krachtenbundeling vol uitdagende crossovers waarbij literaire voordrachten afgewisseld worden met spoken word, muziek, hiphop, stand-up comedy, dans en theater. Verwacht het onverwachte! Bij BIJLMER BOEKT is dat de norm. 

De presentatie is in handen van Christine Otten. Contrabassist Pablo Nahar staat garant voor een sublieme muzikale begeleiding. Weten wie er in de line-up staat? Check deze pagina of ga naar de websites van het Bijlmer Parktheater en SLAA. 

Speciaal voor bezoekers uit het centrum van Amsterdam pendelt de Bijlmerbus tussen het Leidseplein en Amsterdam Zuidoost . Deze vertrekt om 19.15 uur bij De Balie (Leidseplein). Tickets voor zowel de bus (retour) als de voorstelling zijn verkrijgbaar bij het Bijlmer Parktheater. 

Speciaal voor bezoekers uit het centrum van Amsterdam pendelt ook de Bijlmerbus weer tussen het Leidseplein en Amsterdam Zuidoost. Eindtijd ± 21.45uur
Voor meer informatie en tickets, klik hier  
     

CULTUUR

CULTUURmeer

UITGAAN

UITGAANmeer

CULINAIR

CULINAIRmeer

WERKEN

WERKENmeer

NIEUW

NIEUWmeer

SPORTEN

SPORTENmeer

WONEN

WONENmeer

WINKELEN

WINKELENmeer

EVENEMENTEN

EVENEMENTENmeer

GROEN

GROENmeer

ONDERNEMEN

ONDERNEMENmeer

JONG

JONGmeer

LEREN

LERENmeer

PROMOTIE

PROMOTIEmeer

ARCHITECTUUR

ARCHITECTUURmeer

NIEUWS

NIEUWSmeer

WEBSITE

WEBSITEmeer

MEDIA

MEDIAmeer

GEZOND

GEZONDmeer

KINDEREN

KINDERENmeer

VEILIG

VEILIGmeer

MOOI

MOOImeer

JURIDISCH

JURIDISCHmeer

DIEREN

DIERENmeer

REIZEN

REIZENmeer

MARKTEN

MARKTENmeer

BOUWEN

BOUWEN meer

DUURZAAM

DUURZAAMmeer

HELPEN

HELPENmeer


Newsletter
Nieuws Archief Maak ZO! je Favoriet